Raičević: Sve je spremno za spektakularnu proslavu Dana nezavisnosti

Susret predsjednika Opštine Bar Dušana Raičevića, predsjednika Skupštine opštine Branislava Nenezića, predstavnika Turističke organizacije Bar i regionalne muzičke zvijezde Zdravka Čolića, uz kratko druženje sa predstavnicima medija, održan je danas u Opštini, a u povodom nastupajuće proslave Dana nezavisnosti Crne Gore koja se u gradu pod Rumijom obilježava Čolićevim koncertom, saopšteno je iz Opštine Bar.

„Predsjednik Raičević je istakao zadovoljstvo zbog prilike da Bar još jednim velikim koncertom proslavi najveći crnogorski praznik, te poručio da su sve opštinske službe, u saradnji sa lokalnom turističkom organizacijom,uspješno realizovale aktivnosti na pripremi događaja, kao i da lokalna uprava i grad Bar spremno dočekuju proslavu“, kazali su iz Opštine Bar.

Kako se navodi u saopštenju, on je pozvao sve sugrađane, građanke i građane Crne Gore, ali i goste iz regiona da posjete Bar, uz iskazano uvjerenje da će i ovogodišnja proslava, za koju vlada veliko interesovanje, proteći u znaku spektakularnog provoda.

Raičević je, dodaju, ovom prilikom još jednom svim građanima čestitao Dan nezavisnosti i izrazio nadu da će praznik u narednom periodu biti dočekivan u boljem raspoloženju.

„Najveća regionalna muzička zvijezda Zdravko Čolić je tokom susreta poručio da se raduje nastupu u Baru i lijepoj razmjeni energije sa publikom, ističući da iz grada nosi divne utiske. Uz čestitke povodom proslave Dana nezavisnosti, Čolić je obećao dobar provod svima koji u nedjelju, 21. maja dođu na plato ispred sportske dvorane „Topolica“ u Baru“, zaključuju u saopštenju.

Izvor: Dnevno

Foto: Opština Bar

NIKŠIĆ PROGNOZA