IPC “Tehnopolis”: Za 10 nezaposlenih besplatna obuka za upravljanje CNC mašinama

Inovaciono preduzetnički centar (IPC) “Tehnopolis” Nikšić otvorio je prijave za obuku za upravljanje CNC mašinama.

Obuka se organizuje iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti.

“Imajući u vidu značaj ove obuke, IPC “Tehnopolis” je omogućio da ona budebesplatna za 10 polaznika”, ističu iz “Tehnopolisa”.

Prijave su otvorene do 17.maja, a obuke će trajati 17 radnih dana.

Zainteresovani se mogu prijaviti preko sledećeg linka:

https://docs.google.com/forms/d/1d3fb_0BXycdqFXW-ezRGEFblAo3Lx0mlp0zLJJ3CUkU/edit

Nakon prijave, odabrani kandidati će biti obaviješteni o daljim koracima.

Obuke će biti organizovane  u prostorijama IPC “Tehnopolis” u Nikšiću.

Periodi obuke:

27. 05 – 31. 05.

03. 06 – 07. 06.

10. 06 – 18. 06.

Radno vrijeme: 8 sati dnevno (od 7-15h)

“CNC (Computer Numerical Control) mašine predstavljaju osnovu modernih industrijskih procesa. Njihova svestrana primjena obuhvata različite industrije, od proizvodnje metala, drveta, plastike do proizvodnje medicinske opreme i elektronike.

Naša obuka za nezaposlene pruža sveobuhvatan uvid u upotrebu CNC mašina, osposobljavajući polaznike  za samostalan rad na ovim mašinama.Kroz praktične vježbe i teorijske lekcije, naučićete osnove rada sa CNC mašinama i steći potrebne vještine za uspješnu karijeru u savremenoj industriji”, pojasnili su iz “Tehnopolisa”.

Obuka se organizuje u sklopu projekta „Kreiranje podsticajnog poslovnog okruženja za zapošljavanje mladih u prekograničnom području Republike Srbije i Crne Gore – BEYOND”. Projekat sufinansira Evropska unija u okviru finansijskog instrumenta pretpristupne pomoći (IPA II) kroz Program prekogranične saradnje Srbija – Crna Gora 2014-2020.

foto: IPC Tehnopolis

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA