(VIDEO) Onogošt preko penala do majstorice

Mnogobrojna publika mogla je da uživa u sjajnoj utakmici između Onogošta i Titograda.

Kao što se i očekivalo, domaćin je krenuo ofanzivno, dok se Titograd opredjelio na igru iz kontranapada. Opasno je zaprijetio Onogošt u uvodnim minutima preko Puletića i Bečanovića, ali je siguran na golu bio Sekulić. Nastavio je domaći tim sa napadima, međutim, falila je završnica. Dočekao je i Titograd svoju priliku kada je Spasojević prošao golmana, a Durutović u posljednjem trenutku izbio loptu sa gol linije. Igrao se 16. minut kada je viđen prvi gol. Sjajno je Bečanović prošao sa strane, a lakši dio posla obavio je Miloš Koprivica kojem nije bilo teško da ubaci loptu u praznu mrežu – 1-0 za Onogošt. Očekivano je uslijedio odgovor aktuelnog šampiona koji je već u narednom napadu poravnao preko Miličića. Borba se rasplamsala, viđeno je puno prekršaja, a iz toga je profitirao domaćin koji je iskoristio šesti faul Titograda da povede preko Peroševića 2-1, čime je postavljen rezultat prvog poluvremena.

Gostujući sastav promijenio je sistem igre u drugom dijelu, pa više nije čekao priliku iz kontre. U potpunosti je Titograd preuzeo inicijativu i sve više stezao obruč oko gola Onogošta. Nijesu ni nikšićani bili bezopasni, imali su par izglednih situacija prije nego što je Kostić pogodio za 3:1 i tako donio veliku prednost uoči posljednjih pet minuta. No ipak, nije Onogošt izdržao. Titograd je uveo igrača umjesto golmana, a to se isplatilo kada su Delić i Bulatović izjednačili, te tako izborili penale. Tu se bolje snašao domaći tim i uz malo sreće došao do pobjede.

Majstorica će odlučiti putnika u finale, a tamo se već plasirao Bajo Pivljanin koji je nakon dva meča bio bolji od Ulcinja.

Ivan Roćenović
Foto/video: RTNK

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA