Ulaznice za duel Budućnosti i Struge od sjutra u prodaji

Fudbaleri Budućnosti ugostiće u utorak od 21 sat ekipu Struge, u revanš meči drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Kako je saopšteno iz podgoričkog kluba, ulaznice za pomenutu utakmicu od sjutra će biti u prodaji.

„Karte za utakmicu Budućnost – Struga će se prodavati sjutra (ponedjeljak, 31. jul) od 19.00 do 21.00 sati na našoj biletarnici na zapadnoj tribini Gradskog stadiona, dok će se na dan utakmice (utorak, 1. avgust) prodavati u istom terminu – od 19.00 sati, pa do samog početka utakmice u 21.00 sat.

Naš klub je za revanš protiv Struge u kojoj juri zaostatak od jednog gola otvorio dvije tribine – zapadnu za koju će ulaznica koštati TRI eura, kao i sjevernu na kojoj će biti stacionirani naši najvatreniji navijači „Varvari“ i za koju će ulaznica koštati DVA eura.

A u skladu sa Zakonom o sprječavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, pri kupovini ulaznica obavezan je lični dokument na uvid (lična karta ili pasoš) za svako lice za koje se kupuje ulaznica.

Prodaja ulaznica osobama mlađim od 16 godina nije moguća, kao ni njihov ulazak na stadion bez prisustva punoljetne osobe, dok se ulaznica za djecu do 12 godina ne plaća“, saopšteno je iz redova crnogorskog šampiona. 

Foto: FK Budućnost

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA