(VIDEO) Sutjeska preokretom do pobjede protiv Rudara

Sutjeska Meridianbet je u Nikšiću savladala Rudar rezultatom 2:1 u duelu 27. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.

Još jednom plavo bijeli su preokretom stigli do trijumfa.

Sutjeska je očekivano imala inicijativu u uvodnim minutima, dok je Rudar prijetio iz kontri. Isplatilo se to Pljevljacima u 13. minitu kada je Apija krunisao dobru akciju svog tima. Brzo je, međutim, Sutjeska to anulirala. U 19. minutu sudija Marković je pokazao na bijelu tačku a siguran izvođač bio je u posljednje vrijeme golgeterski veoma inspirisani Grivić. Do kraja poluvremena po jedna izgledna prilika na obje strane. Domaći su priprijetili preko Strikovića u 35 minutu, dok je na drugoj strani šansu nedugo potom imao Apija.

Već u uvodnim minutima drugog dijela šansa za Strikovića, ali, gola nije bilo. Međutim, u 56. minutu treća sreća za Sutjeskinog napadača koji je preciznim udarcem sa dvadesetak metara donio preokret svojoj ekipi. Do kraja, Sutjeska je stvorila veliki broj šansi, izdvajamo one Šaletića i Boža Markovića, dok u samom finišu Bogdanović umalo da šokira sve na stadionu kraj Bistrice, ali, rezultat je ostao nepromijenjen.

Naredno, 28. kolo igra se već u srijedu. Na stadion kraj Bistrice stiže ekipa Jezera a utakmica je zakazana za 17 sati.

Dejan Caušević

Foto: FSCG

Video: RTNK

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA