Radončić: Dali smo sve od sebe, ponosan sam na momke; Kaboklo: Drago mi je da sam igrao protiv Vučevića

Crna Gora nije uspjela da ostvari pobjedu na startu kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre – ekipa Boška Radovića je danas u Rigi poražena od Brazila (81:72).

Vodila je naša selekcija većim dijelom meča, a posljednju prednost imala na pet minuta i 39 sekundi do kraja, kada je Nikola Vučević pogodio za 67:65. Nakon toga je prednost konstantno bila na strani rivala, koji je stigao do premijerne pobjede na Baltiku.

„Počeli smo dobro utakmicu. Imali smo dobru energiju i koncentraciju. Žao mi je što smo na kraju ispustili prednost. Brazil je očigledno imao dobar plan sa Vučevićem i Perijem. Nema šta da se razmišlja, dali smo sve od sebe. Na startu smo imali tvrdu utakmicu. Sjutra igramo sa Kamerunom – ako pobijedimo, idemo dalje. Ponosan sam na momke“, rekao je nakon meča Dino Radončić.

Brazil je do pobjede vodio Bruno Kaboklo sa 25 poena.

“Osjećam se odlično. Uživam mnogo što sam u reprezentaciji. Mogu da se fokusiram, da uživam, da igram slobodno. Volim što sam sa ovim igračima, rekao je Kaboklo nakon meča.

Osvrnuo se i na duel sa Nikolom Vučevićem.

“Radio sam naporno i mislim da se to sada isplaćuje. Nikola Vučević je veoma snažan igrač, fizički jak, krupan. Ali ja imam veći raspon ruku i mogu da mu zasmetam na šutu, da ga blokiram. Sjajan igrač i drago mi je što sam imao priliku da igram protiv njega”, kazao je Kaboklo.

Crna Gora sjutra (14:30) igra protiv Kameruna, dok je Brazil sjutra slobodan.

foto: FIBA

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA