POZIV GRAĐANIMA: Prijavite probleme u lokalnoj zajednici

RT Nikšić  sa zadovoljstvom pokreće novu inicijativu, usmjerenu na poboljšanje uslova u opštini Nikšić. Pozivamo građane da se uključe i prijave probleme koji utiču na kvalitet života u njihovom okruženju, ili ukažu na primjere koji obezbijeđuju željeni kvalitet.

Vaš glas je ključan! Ako ste primijetili poteškoće poput lošeg stanja infrastrukture, ostvarivanja prava na zdravstvenu zaštitu, nekog vida diskriminacije, nasilja ili korupcije, nebrige u oblasti zaštite životne sredine, neefikasnog rada javnih službi i institucija, ili bilo kojeg drugog izazova, želimo da to čujemo od vas. Naša misija je da vaše probleme učinimo vidljivim i doprinesemo njihovom rješavanju.

Kako možete pomoći?

Prijavite problem: Popunite naš online upitnik i pružite ključne informacije o problemu.

Istraživanje i izvještavanje: Naši novinari će istražiti prijavljene probleme i učiniti ih vidljivim.

Objavljivanje priče: Kreiraćemo novinarske priče koje će biti emitovane u informativnim emisijama Televizije Nikšić i objavljene na našem portalu.

Podsticanje promjene: Povećajte šanse za brzo rešavanje problema i unapređenje zajednice.

Kako da prijavite problem?

Popunite naš formular sa što više detalja o problemu. Vaši podaci biće korišćeni isključivo u svrhe istraživanja i izvještavanja uz puno poštovanje privatnosti.

Vaša angažovanost je ključna za unaprjeđenje uslova života u našem gradu. RT Nikšić biće posvećena tome da osvijetli sve prijavljene probleme i da doprinese njihovom rješavanju. Uključite se kako bi se vaš glas čuo, a vaši i problemi u lokalnoj zajednici bili brže rješavani.

Za dodatne informacije ili pitanja, slobodno nas kontaktirajte:

Email: rtvnk@t-com.me 

Facebook: www.facebook.com/TVNiksic

RT Nikšić – Vaš partner u kreiranju bolje zajednice.

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA