(VIDEO) Podjela plijena u najvećem derbiju

Na startu inicijativa Sutjeske, međutim, ubrzo je Budućnost preuzela kontrolu i počela konkretnije da napada. U 14. minutu odlično je slobodnjak izveo Grivić ali je Domazetović uspio da sačuva mrežu. Četiri minuta kasnije Mirković je zatresao stativu Giljenovog gola, a ono što njemu nije pošlo za rukom, jeste Mujanu u 23. minutu – 0:1. Isti igrač nepuno deset minuta potom imao je 1 na 1 sa Giljenom ali ovoga puta nije bio precizan.

Nije, međutim, domaća ekipa uspjela to da kazni iako je imala više loptu u posjedu a od izglednih šansi izdvajamo šut Grivića u 38. minutu a nedugo potom 100 postotnu priliku ne koristi Pavlović.

Sutjeska je furizno otvorila nastavak, ređale su se šanse pred golom Budućnosti, prvo volej Batrovića, potom je dva puta Marković bio u izglednoj situaciji, udarac Kalezića odbranio je Domazetović, a nakon kornera zaprijetio je Krstović. Gosti su uzvratili, dva puta je Giljen morao da zaustavlja udarac Vukotića. A onda izjednačenje. Bravura Batrovića koja je razgalila stadion i donijela nadu da Sutjeska može i do tri boda. Nažalost, do kraja kao da su obje ekipe ostale bez energije pa je ritam znatno opao, mada je Mujan u finišu mogao opet u crno da zavije stadion kraj Bistrice ali nije bio precizan.

U narednom, 24. kolu Meridianbet 1. CFL Sutjeska će gostovati ekipi Petrovca.

Dejan Caušević
Foto: FSCG

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA