Pavićević: Od srca hvala igračima

Niz od 10 poraza Mornar Barsko zlato prekinuo je pobjedom u sjajnoj igri nad Zadrom u „Topolici“ – 86:78. To je drugi trijumf Barana, ali ohrabruje sve bolja igra izabranika Mihaila Pavićevića u borbi za opstanak u AdmiralBet ABA ligi.

Do kraja je još 10 kola, a Krka ima utakmicu manje i pobjedu viša, ipak Barani iamju razloga za nadu.

„Od srca hvala igračima koji su odigrali borbeno, požrtvovano i kod svih je bila prisutna velik želja za pobjedom. Bio je i vidan plan u našoj igri koji vodi ka pobjedi. Bilo je, doduše i grešaka, ali znatno manje nego ranije i šta reći – od srca hvala igračima“, naglasio je trener Barana.

On nije propustio da se zahvali rivalu na sportskoj i fer-plej igri, kao i navijačima iz Zadra koji su došli u Bar da u prijateljskoj atmosferi podrže svoj klub. Ipak, najviše je Mihailo pričao o bratu Đorđiju – Đoku Pavićeviću, koji je u osumnjičen u švercu cigareta.

„U ovoj i svakoj narednoj utakmici naše misli su uz Đoka. Usmjerene su ka njemu, a želim ovom prilikom da se zahvalim na podršci ljudima iz raznih karajeva svijate, broj je toliko impozantan da zaista nisam bio u prilici da se svima zahvalim lično. Taj broj, najviše zaljubljenika košarke ide i do 10.000. Mi kao familija samo želimo da institucije sistema pravedno i pošteno urade posao“, zaključio je Pavićević.

Foto: KK Mornar/Mediapro

NIKŠIĆ PROGNOZA