Magdalena Radonjić apsolutna šampionka Evrope

Crnogorska reprezentativka u bodibildingu i fitnesu, Magdalena Radonjić, nova je apsolutna šampionka Evrope u kategoriji „wellness“.

Na prvenstvu u španskoj Santa Suzani u Barseloni pod okriljem IFBB-ja, najveće fitnes i bodibilding federacije svijeta, Radonjić je dominirala u odličnoj konkurenciji, pojavom i formom oduševila sve prisutne i ubjedljivo osvojila titulu apsolutne evropske prvakinje ispisavši novu stranicu istorije „čeličnog sporta“ na ovim prostorima.

 (Foto: Privatna arhiva)

Uspjeh karijere za članicu kluba „Maximus“ iz Bara ostvaren je u saradnji s trenerom Vladicom Jovanovićem i selektorom Srđanom Vukićevićem koji su ponovo obavili odličan posao, pa u Crnu Goru stiže još jedna evropska kruna poslije one Đorđija Radonjića, Magdaleninog brata, koji se u četvrtak popeo na najviši stepenik pobjedničkog postolja i osvojio svoju drugu titulu šampiona Evrope zaredom u kategoriji „games classic bodybuilding (+175 cm)“.

 (Foto: Privatna arhiva)

Sve u svemu, aktuelno Evropsko prvenstvo potvrda je da je crnogorski bodibilding i fitnes na pravom putu, rezultati su za ponos i divljenje i svakako jak vjetar u leđa budućim uspjesima na najvećoj svjetskoj sceni.

Naslovna foto: Privatna arhiva

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA