FSCG: Ime novog selektora do kraja januara

Fudbaski savez Crne Gore održao je danas 13. sjedinicu Izvršnog odbora sa koje je poručeno će novog selektora A reprezentacije imenovati do kraja januara 2024. godine.

“Izvršni odbor prihvatio je izvještaj doskorašnjeg selektora A reprezentacije Miodraga Radulovića i zahvalio se iskusnom stručnjaku na predanom i odgovornom radu. Ujedno, usaglašeno je da rukovodstvo Saveza u narednom periodu obavi razgovore sa kandidatima za ovu poziciju kako bi Izvršni odbor imenovao novog selektora do kraja januara 2024. godine”, navode iz FSCG.

Iz Kuće fudbala stigla je još jedna novost.

“Na današnjoj sjednici za potpredsjednika Saveza i člana Odbora za hitna pitanja, na predlog predsjednika Dejana Savićevića, izabran je Dejan Ognjanović. Ognjanović je četvrti potpredsjednik FSCG, uz Mojaša Radonjića, Vojislava Došljaka i Tomislava Čelebića”, kažu iz FSCG.

Na današnjoj sjednici prihvaćeni su i izvještaji Komisije za takmičenje, Sudijske komisije, Disciplinske komisije i Komisije za bezbjednost i sigurnost o jesenjem dijelu sezone 2023/24 u takmičenjima kojima rukovodi Fudbalski savez.

Usvojen je i predlog izmjene kalendara takmičenja za proljećnji dio sezone 2023/24 kojim je predviđeno da se takmičenje u Meridianbet 1. CFL i Drugoj ligi završi 25. maja, dok je finale Kupa Crne Gore zakazano za 30. maj 2024. godine.

Foto: FSCG

NIKŠIĆ PROGNOZA