Brnović: Gledamo samo sebe, vremenom ćemo biti sve bolji

Trener Budućnosti Ivan Brnović kazao je da ne gleda tabelu, već samo da razmišlja kako da ekipa igra sve bolje u narednom periodu i da stigne do titule.

„Plavi“ su sinoć savladali Rudar nakon preokreta pod Goricom 3:1 i iskoristili poraz Dečića u Petrovcu da ga stignu na vrhu.

“Gledamo samo sebe. Druge ekipe nas ne interesuju. Dobro smo otvorili utakmicu prvih desetak minuta, radili ono što smo uspijevali i u prethodnoj utakmici, što će biti naš model igre za ubuduće. Onda je sjajan gol dao Andrija Bulatović i nakon toga je Rudar bio jako opasan. Imali smo sreće, jer je protivnik u tom periodu bio bolji, a i Pavličić je dobro branio”, rekao je Brnović nakon debitantske pobjede na klupi “plavih” i dodao:

“Kasnije smo, u finišu poluvremena napadali i postigli gol u pravo vrijeme. U nastavku je došao do izražaja naš kvalitet u svim segmentima igre, prvenstveno fizički, a onda i indvidualni kvalitet – čestitke momcima, ali i Rudaru, pogotovo na igri u prvom poluvremenu”.

On je istakao da će insistirati na brzoj igri, sa malo dodira.

“Rekao sam igračima da ćemo imati rotacije u ekipi. Imamo 28-29 igrača u rosteru, imajući u vidu taj zgusnut raspored – pravićemo rotacije. Insistiram na tom brzom modelu igre, na igri jedan- dva dodira, tranizicijama. Protiv Rudara nijesmo u igračkom smislu igrali kako bih želio, ali nadam se da ćemo kroz rad i vrijeme biti bolji. Osjetio se malo i pad energiju u odnosu na utorak. U svakom slučaju očekujem da budemo pravi kada je najvažnije – u narednim utakmicama”, jasan je Brnović.

Foto: FK Budućnost

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA