Ni danas nije nađeno tijelo Danke Ilić

Još jedan dan potrage za dvogodišnjom Dankom Ilić završen je, a tijelo djevojčice nije pronađeno. Kako javlja reporterka N1 iz sela Zlot, kamioni i džipovi vatrogasaca-spasioca povukli su se iz okoline kuće jednog od osumnjičenih za ubistvo djeteta kako je počeo da pada mrak.

Podsjećamo, danas su pretraživani i objekti pored dvorišta osumnjičenog D.D.

Nije poznato da li su svi ti objekti u vlasništvu porodice D.D.

Pretražen je i rezervoar za vodu koji se nalazi pored dvorišta D.D.

Kako je ranije javila reporterka N1, i u ponedeljak je ponovo izvršen pretres kuće osumnjičenog. Iz nje su odnijeti neki predmeti.

Prethodnih dana je pretraživan i teren oko Lazarevog kanjona, Lazareve pećine i duž Zlotske rijeke, ali da nema preciznijih informacija gdje bi još mogla da se vrši pretraga.

Pojedini mediji objavili su danas da se potraga odvija i na novom groblju u Zlotu.

Podsjetimo, Danka Ilić nestala je 26. marta. U četvrtak su prvo predsjednik države, a onda ministar unutrašnjih poslova saopštili javnosti da je dijete ubijeno.

Dvojica 50-godišnjaka iz Bora uhapšeni su nakon 10 dana potrage i detaljnih provjera svih tragova i informacija. Njima je određen pritvor do 30 dana.

Zbog sumnje da su pomogli da se sakrije tijelo, uhapšeni su i brat i otac jednog od osumnjičenih.

Njima se na teret stavlja krivično djelo – teško ubistvo u saizvršilaštvu. Jedan od njih, D. D. (40) iz Bora, kome je u subotu određeno zadržavanje do 48 sati , preminuo je u nedelju u Policijskoj upravi u Boru, saopštio je MUP.

Foto: N1

NIKŠIĆ PROGNOZA