Kasne letovi Air Serbia

Vremenske nepogode i pet zabrana točenja goriva na beogradskom aerodoromu „Nikola Tesla“ nepovoljno utiču na saobraćaj kompanije Air Serbia, saopštila je danas ta kompanija.

Kako je saopšteno, usljed izuzetno nepovoljnih vremenskih uslova i čak pet zabrana točenja goriva na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ u subotu, 5. avgusta 2023. godine u popodnevnim i večernjim časovima došlo je do značajnijeg odstupanja od planiranog reda letjenja Air Serbia.

Posljedično, očekuju se dalja fazna kašnjenja i tokom današnjeg dana 6. avgusta 2023. godine.

Air Serbia je navela da žali zbog neprijatnosti i radi na otklanjanju poteškoća i minimiziranju posljedičnih kašnjenja.

„Nadležne službe nacionalne avio-kompanije preduzimaju sve što je u njihovoj moći da se očuva redovnost saobraćaja, u skladu sa planiranim redom letjenja, i da zbrinu sve putnike čiji će letovi eventualno kasniti ili biti otkazani. Svi putnici koji izgube svoje konekcije biće preusmjereni na druge odgovarajuće letove“, navodi se u saopštenju.

Za više informacija, putnici se mogu obratiti Kontakt centru Air Serbia na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, posjetiti airserbia.com ili stranice Air Serbia na društvenim mrežama.

foto:Dan

NIKŠIĆ PROGNOZA