Živković: Reorganizaciju počinjemo od svoje kuće

V.d. predsjednika Demokratske partije socijalista Danijel Živković predao je kandidaturu za predsjednika partije i istakao da vjeruje kako je vrijeme za reorganizaciju političkog djelovanja na svim nivoima, te pozvao na odgovornost i posvećenost u tom procesu.

„Vjerujemo da je reorganizacija u Crnoj Gori, nakon prethodne tri godine, potrebna na svim nivoima. Ipak, reorganizaciju moramo početi od svoje kuće. Došlo je vrijeme kada svi misle da je lako baviti se politikom. Ovo čega smo se nagledali u posljednje vrijeme jeste lako, ali nije dobro. I to nije politika, već puko politikanstvo. Zbog toga, svi zajedno moramo biti odgovorni, prvo prema sebi, a potom i prema budućnosti! Prema budućnosti mladih, prije svega”, kazao je Živković.

Reorganizacija partije je, kako je kazao, ključna u ovom momentu.

„Na tome radimo istrajno i radićemo istrajno dok taj proces ne završimo, jer je snažan DPS neophodna pretpostavka za razvoj i dalju izgradnju Crne Gore. Gradićemo državu u kojoj nema mjesta za neodgovorne i bahate pojedince”, kazao je Živković.

Živković je dodao da znanje i stručnost moraju biti jedine reference.

„Ova država mora biti ambijent za sređen život sa jasnim sistemom vrijednosti. Mi smo dužni da to obezbijedimo. Moramo se upregnuti, reorganizovati – poboljšati sve što valja, a iskorijeniti sve loše navike”, kazao je Živković.

Foto: DPS

NIKŠIĆ PROGNOZA