„Zbog direktorskih funkcija DF se odriče ideologije velikosrpstva“

Koliko je Demokratski front istinski privržen ideologiji u koju se kune, najbolje pokazuje činjenica da se njihovo ćutanje kupuje mjestom direktora Parking servisa, Puteva i ostalim funkcijama po dubini, koje su dobili, kazali su iz Demokratske partije socijalista (DPS) Glavnog grada, upitavši se što bi sve tek bili u stanju da prihvate i odćute za koje mjesto u Spajićevoj vladi.

„Odćutaše ti hrabri junaci jučerašnje uklanjanje trobojnih grafita propraćenih ratnohuškačkim porukama, valjda jer su funkcionerske plate vrijednije od velikosrpstva zbog kojeg su ne tako davnih godina izazivali haos u državi“, navode iz DPS-a.

Dodaju da je jasno da su juče na trenutak „zaboravili na odbranu trobojke, indirektno priznali i Kosovo, te se odrekli svoje “viteške” borbe za realizaciju plana o stvaranju „srpskog sveta“ na ovim prostorima“.  

„Iako znamo da je njihovo “emancipovanje”, tj. ne dolivanje ulja na rasplamsalu vatru nacionalizma uzrokovano funkcijama i apanažama, dobro je znati da postoji način kako ukrotiti radikalizam DF-a. I eto, sad vidimo što „pogane pare“ od velikosrpskih vojnika učiniše“, zaključuju iz DPS-a.

NIKŠIĆ PROGNOZA