Vuković: Vraneša za predsjednika podržali odbornici vladajuće većine i PES-a, evo prilike da isprave grešku

Podsjećanja radi, izbor Vraneša za predsjednika opštine podržale su partije vladajuće većine na državnom nivou i odbornici Evrope Sad, napisao je na Tviteru potpredsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Ivan Vuković.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Podsjećanja radi, izbor Vraneša za predsjednika opštine podržale su partije vladajuće većine na državnom nivou i odbornici Evrope Sad.<br><br>Evo prilike da deklarativno građanske, proevropske partije (DCG, URA, ES) isprave tu grešku i dokažu lojalnost principima za koje se zalažu. <a href="https://t.co/IDzD46CLS2">https://t.co/IDzD46CLS2</a></p>&mdash; Ivan Vukovic (@pg_citizen) <a href="https://twitter.com/pg_citizen/status/1664585265799745538?ref_src=twsrc%5Etfw">June 2, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

On je reagovao na izjavu predsjednika Opštine Pljevlja Daria Vraneša koji je kazao da će prekinuti praksu da se, 21. maja na Dan nezavisnosti, „grad pretvara u cirkusku predstavu“.

„Evo prilike da deklarativno građanske, proevropske partije (DCG, URA, ES) isprave tu grešku i dokažu lojalnost principima za koje se zalažu“, poručio je Vuković.

Foto: DPS

NAJNOVIJE

NIKŠIĆ PROGNOZA