Vuković predao kandidaturu za funkciju potpredsjednika DPS-a

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Ivan Vuković saopštio je na društvenoj mreži X da je predao kandidaturu za funkciju potpredsjednika te stranke.

„Upravo sam predao kandidaturu za funkciju potpredsjednika. Počastvovan sam i duboko zahvalan članicama i članovima naše partije na više od 750 potpisa podrške mojoj kandidaturi. Ponosan sam na to što DPS još jednom postavlja nove demokratske standarde u Crnoj Gori“, napisao je Vuković.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Upravo sam predao kandidaturu za funkciju potpredsjednika <a href="https://twitter.com/DPSCrneGore?ref_src=twsrc%5Etfw">@DPSCrneGore</a>.<br><br>Počastvovan sam i duboko zahvalan članicama i članovima naše partije na više od 750 potpisa podrške mojoj kandidaturi.<br><br>Ponosan sam na to što DPS još jednom postavlja nove demokratske standarde u Crnoj Gori. <a href="https://t.co/zwxRav1KRQ">pic.twitter.com/zwxRav1KRQ</a></p>&mdash; Ivan Vukovic (@pg_citizen) <a href="https://twitter.com/pg_citizen/status/1740405516260823473?ref_src=twsrc%5Etfw">December 28, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Foto: Ivan Vuković/X

NIKŠIĆ PROGNOZA