Slobodna CG: Injac da se ogradi od stavova Andreja Milovića

„Slobodna Crna Gora“ saopštila je da sa ogorčenjem konstatuje, kako navode, nekorektno ponašanje od strane funkcionera Evrope sad Andreja Milovića prema predsjedniku Slobodne Crne Gore, ali i odborniku podgoričkog Parlamenta Vladislavu Dajkoviću.

– Iako je Milović izjavom da je ‘‘inkluzivnost donijela Dajkovića na čelu Građanskog biroa‘‘ pokušao građanima ‘‘dočarati‘‘ da su oni široke ruke kad su čak i jednog Srbina, valjda drugog reda, imenovali na funkciju – smatramo da od te izjave treba da se ogradi i Gradonačelnica Olivera Injac, kao i cijeli odbornički klub PES-a, koji je glasao za kadrove koje je Milović prozvao.

Slobodna Crna Gora u okviru nove gradske vlasti predstavlja pouzdanog i korektnog političkog partnera nove većine, a sam gospodin Dajković je svojim radom već izdigao rad Službe za građane na mnogo veći nivo, nego što je to bio slučaj do sada. Da li je taj rad i angažman Dajkovića zasmetao gospodinu Miloviću, ili tek puka činjenica da je gospodin Dajković Srbin koji se ne odriče svojih korijena – to je pitanje na koje za sada nemamo odgovor- navodi se u saopštenju.

foto:Slobodna CG

NIKŠIĆ PROGNOZA