„Postupak Šešelja gadost političkog marginalca, uskoro predlažem guvernera“

Postupak Vojislava Šešelja je gadost političkog marginalca, kazao je to predsjednik Crne Gore Jakov Milatović.

„Ne znam da li da upotrijebim ovu riječ, ali ću da je upotrijebim, to je jedna gadost, jednog političkog marginalca u odnosu na gospođu Vuksanović – Stanković, ja stajem u njenu odbranu. To je jedna užasna stvar, nije mi jasno kako knjiga sa takvim nazivom može da bude uopšte izdata. Postavlja se i pitanje kako država Srbija dozvoljava da takva nepristojna stvar može da dođe u javni etar. Ja sam zgrožen. Puna podrška Draginji Vuksanović-Stanković, bez obzira na političko neslaganje sa njom“, rekao je Milatović.

On je odgovarajući na pitanja nakon svečane sjednice lokalnog parlamenta povodom Dana oslobođenja i Dana Prijestonice najavio je i da će uskoro poslati u proceduru predlog za guvernera Centralne banke Crne Gore.

„Sada kada su se stvorili svi preduslovi, ja ću raditi onaj svoj dio posla i predložiti. Vidjećete i sami jednog kandidata ili kandidatkinju koji sa svim svojim profesionalnim i akademskim referencama zaslužuje da bude guverner ili guvernerka Centralne banke Crne Gore“, kazao je Milatović i dodao da će predlog za guvernera Skupštini uputiti u narednih 10-ak dana.

Foto: RTCG

NIKŠIĆ PROGNOZA