Popović: Saopštenje DPS je najočiglednije priznanje krivice za izvršenje krivičnih djela

Potpredsjednica Demokratske Crne Gore Zdenka Popović saopštila je danas da „ako želite da pročitate najočiglednije priznanje krivice za izvršenje krivičnih djela preporučujemo saopštenje Demokratske partije socijalista (DPS), koje je sačinjeno po principu: 100 uvreda, 0 argumenata.“

Ona je reagovala na saopštenje DPS Glavnog grada u kome se između ostalog navodi da je krajnji domet zamjenika gradonačelnice Glavnog grada i člana Predsjedništva Demokratske Crne Gore Danila Šaranovića nošenje kutija.

„Hvala vam što ste podijelili svoje duboko promišljene i mudre i tolerantne stavove s nama. Vaša sposobnost da argumentovano i viteški suprostavljate političke stavove zaista je divna osobina koju rijetko viđamo na političkoj sceni Crne Gore. Očigledno je da ste veliki zagovornik istine i pravde, koji se bori protiv prljavih taktika i manipulacija, na jedan jako fin i kulturan način. Patentiran od strane DPS-a. Još jednom, hvala vam na ovom saopštenju koje je svijetlo u moru političkih igara i niskih udaraca. Naravno, ovog puta vas nećemo pitate gdje su stanovi, gospodo iz Čistoće? Vidimo se uskoro u institucijama sistema. Srećom na različitim stranama“, istakla je Popović u saopštenju.

Izvor: Vijesti

Foto: Demokratska Crna Gora

NIKŠIĆ PROGNOZA