Perović Ivanović: Naš fokus je na potrebama građana i njihovom dostojanstvenom životu

Naš fokus je na građanima i njihovom dostojanstvenom životu, ali i borbi protiv nepotizma i političkog zapošljavanja, koje je danas više nego ikada izraženo, kazala je dr Dragica Perović Ivanović iz građanskog pokreta “Mi možemo”.

“Preuzećemo brigu i o penzionerima kao osjetljivoj kategoriji društva i izjednačiti minimalnu penziju sa minimalnom platom ,kako bi svoje penzionerske dane provodili dostojanstveno i u miru. Samo tako izražavamo poštovanje prema ovoj, sve brojnijoj populaciji , koja je gradila ovo društvo i državu, a koja je danas nepravedno zapostavljena. Program građanskog pokreta nije skup populističkih maštanja, već težnja da svoje znanje, sposobnost i iskustvo stavimo u službu građana,i tako će i biti nakon 11.juna kada ćemo sasvim je izvjesno biti dio vlasti”, kazala je Perović Ivanović.

Poručuje da su promjene neminovne, kao i da “unutrašnja politika mora da se mijenja”.

“Naš pokret je posvećen pravim vrijednostima, s akcentom na zdravstvu i školstvu koji su stubovi jednog društva. Nesavjesne politike su dovele skoro do gašenja Fonda zdravstva, zato će upravo Možemo inicirati nastanak jedinstvenog sistema gdje će svaki građanin moći da bira gdje će se liječiti”, rekla je Perović Ivanović.

Prema njenim riječima, jedan glas ima moć da utiče na budućnost države, treba imati to na umu, “zato je glas za Možemo glas za sve nas, ali i buduće generacije”.

Foto: Građanski pokret „Mi možemo“

NIKŠIĆ PROGNOZA