NSD: Kukavički napad DPS na žene

„U nedostatku odgovora na otkrivene kriminalne radnje njihove stranke u saradnji sa kavačkim klanom i ugrožavanje života Kovačevića i njegovih saradnika zato jer su njihovi politički protivnici, DPS po navici, podmuklo i na sebi svojstven način udara na žene i njihovo pravo na rad, pa se iščuđava ako neka žena, koja je eto i udata, radi u nekoj od institucija i predstavlja to kao neki bauk i dokaz za njihova maštanja u kojima ljude treba hapsiti ako prstom mrdnu kako oni misle da ne treba“, navode iz Nove srpske demokratije (NSD) reagujući na današnje saopštenje iz Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.

„Razumijemo da su oni nenaviknuti da bilo ko ko nije prošao njihov partijski filter uopšte može da računa da će nekad dobiti priliku za zaposlenje, ali eto dešava se i to da se ljudi zapošljavaju, a da vladajuće stranke ne kontrolišu te procese niti se raspituju o tome ko i gdje radi, kao u vrijeme mafijaške klike iz DPS“, ističu u NSD-u.

Prema njihovim riječima, ako su „gospoda iz DPS navikla da trguju radnim mjestima“, to nije manir nove vlasti u Nikšiću.

„Niti je naš manir da prozivamo žene, a vjerujemo da bi građani Nikšića imali da vam kažu mnogo toga kada su ove stvari u pitanju. Zato vam je bolje da se makar zastidite i zaćutite kada je ta tema u pitanju.

To što nečija žena negdje radi nije pitanje od javnog interesa i za napad na supruge i majke nije potrebna petlja dovoljno je samo da kao vi nemamo obraza. Nažalost ta je razlika između nas i vas nepremostiva i tako će i ostati“, zaključuju u reagovanju.

Foto: NSD

NIKŠIĆ PROGNOZA

Table of Contents