DPS Nikšić: NSD bježi od odgovora na postavljena pitanja

„Kako je nikšićka i crnogorska javnost tokom svih ovih godina navikla, Vučićeva i Putinova garnitura koju predstavlja Nova srpska demokratija, kako dolikuje najobičnijim kukavicama i beskičmenjačima, bježi od odgovora na postavljena pitanja“, saopšteno je iz DPS-a.

„Umjesto što sljedbenici utamničenog Mila Božovića, koji je optužen za stvaranje kriminalne organizacije i šverc droge, vječito mlate praznu slamu, bolje bi bilo da smognu snage i daju odgovore na postavljena pitanja: Da li u Komunalnoj policiji radi supruga tužioca Đorojevića? Ako je gospođa Đorojević zaposlena u Komunalnoj policiji, kad je sa pomenutom zaključen Ugovor o radu“, upitali su iz DPS Nikšić.

Kako su naveli, i pored prethodno navedenih pitanja, od kojih „Vučićevi plaćenici i Putinovi špijuni, bježe kao đavo od krsta“, pitaju ih i da li je istina da je nakon što je podignuta optužnica protiv Kovačevića, u Nikšićkom pozorištu posao dobila supruga advokata Save Kostića, koji je prvog čovjeka Opštine zastupao u spornom predmetu? 

„Ako već ništa ne krijete, zašto izbjegavate da na ista odgovorite? Ako nema istine u ovome o čemu nikšićka javnost priča, onda i odgovor na postavljena pitanja nije problem. Ako, ipak, ponovo ne odgovorite, što nikoga neće iznenaditi, demonstriraćete ponovo da vam fali petlje da stanete iza svojih postupaka, jer znate da nakon odgovora bi mogli uslijediti i neki novi procesi pred nadležnim organima“, zaključili su iz DPS Nikšić.

Foto: DPS

NIKŠIĆ PROGNOZA