Milović: Osjećaj odgovornosti i stanje u državi me motivisali da budem na listi Zajedno

Profesor Ekonomskog fakulteta i bivši dekan te naučne ustanove dr Nikola Milović, za CdM je kazao da će, ukoliko bude izabran za poslanika podnijeti ostavku na poziciji člana Savjeta Centralne banke Crne Gore. Naglašava da ga je osjećaj odgovornosti koja proističe iz dosadašnjeg rada ali i trenutnog stanja u državi motivisao da bude dio liste “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada – Danijel Živković” (DPS-SD-LP-DUA).

“Napominjem da ću se, ukoliko budem izabran za poslanika, odgovorno ponijeti prema funkciji koju obavljam kao član Savjeta Centralne banke Crne Gore i postupiti u skladu sa odredbama Zakona o CBCG, poštujući ustavnu nezavisnost Centralne banke Crne Gore”, rekao je Milović CdM-u.

Milović je kandidat za poslanika na listi koalicije okupljene oko Demokratske partije socijalista, i to kao nestranačka ličnost.

Odgovorajući na pitanje CdM-a šta ga je motivisalo da bude dio ove liste, Milović kaže da kao nestranačka ličnost i profesor Ekonomskog fakulteta osjeća odgovornost koja proističe iz dosadašnjeg rada ali i trenutnog stanja u državi.

“To za mene predstavlja izuzetno jak motiv, da uz ekonomski program koji će ponuditi naša koalicija i respektabilnu listu kandidata, ZAJEDNO ispunimo očekivanja građana da ih u budućem periodu predstavljaju ljudi koji su tu zahvaljujući sopstvenim zaslugama i ličnim kompetencijama”, zaključio je Milović u izjavi za CdM.

Izvor, foto: CdM

NIKŠIĆ PROGNOZA