Mikijelj: Jovanović poput DPS-a pokušava da kriminalizuje one koji su dali najveći doprinos u borbi protiv te pošasti

Nikola Jovanović, poput DPS, pokušava da u redovima NSD pronađe neke kriminalce, i ne razlikujući se nimalo od DPS želi da kriminalizuje one koji su dali najveći doprinos u borbi protiv te pošasti. A i on to odlično zna, ali ga, iz nekog razloga, vodi neka čudna mržnja, saopštio je nosilac liste Za budućnost Budve – Budva otvoreni grad, Mladen Mikijelj. 

Kako je naveo, pošto su od DPS već čuli za koga ih optužuju imenom i prezimenom nije lijepo da Jovanović priča ružno o nekim ljudima sa kojima je svih ovih godina bio zajedno i uz njihovu podršku postao predsjednik skupštine opštine i važan političar, kako se sada predstavlja. Neljudski je da one čestite Budvane, koji su ga kada je došao u BD prihvatili kao najbližeg, vrijeđa na ovaj način, a oni su dali itekako veliki doprinos da od jednog anonimusa postane značajna politička ličnost.

“Ako misle da preko ,,mosta”, koji znači savez sa DPS, kreću u sastavljanje nove vlasti, moramo im poručiti da je DPS najveći sponzor organizovanog kriminala. A to je do skoro tvrdio i Jovanović, ali je iznenada promijenio narativ i sada su mu saveznici oni koje je nazivao ,,OKG DPS””, kazao je Mikijelj.

Ističe kako je poruka NSD-a da pojedini učesnici izbora u Budvi treba da suzbiju sujete i komplekse i prestanu sa širenjem mržnje, neistina i sa podizanjem tenzija, jer ipak su ljudi u Budvi, koji su pobijedili 2020. autokratski režim Mila Đukanovića, jedni drugima najbliži. Pitanje je zašto Jovanović posle izbora insistira na svađama i tenzijama, a zna da DPS i kriminalni klanovi jedva čekaju na takav rasplet situacije.

“Nema sumnje da na listi Nikole Jovanovića ima mnogo časnih ljudi, koji nikada ne bi otišli sa DPS i koji su vlasnici svoga mandata. Kako oni nisu politička organizacija nego grupa građana u kojoj svako predstavlja sebe, onda smatramo da je ovo istup samo jednog čovjeka, jedne politike, u odnosu na mnogobrojne koje su se okupile u toj grupi”, zaključio je Mikijelj.

Foto: Za budućnost Budve

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA