Marković: Skandalozno da je savjetnica Ombudsmana 12. na listi PES

„Ombudsman Bjeković je urušio tu instituciju do te mjere da ista ne postoji, pa sada Jelena Nedović savjetnica poče da se bavi politikom, a ne bi smjela. I tako ona je 12 na listi Evrope sad što je skandalozno“, poručila je funkcionerka Liberalne partije Jelena Marković.

Prema njenim riječima, Nedović je zloupotrijebila službeni položaj kroz rad neke NVO i, kako dodaje, naravno Ombudsman ćuti na sve to i ne sankcioniše zbog namjere bavljenja politikom svoje savjetnice. 

„U ovoj državi pored ovakvih ljudi na čelu institucija od najvećeg značaja izgleda da je i nemoguće postalo moguće. Savjetnica Ombusmana nova poslanica, Crna Goro zemljo čuda“, poručila je Marković.

I tako nam, dodaje Marković, zaštitnik ljudskih prava i sloboda Siniša Bjeković preko savjetnice koja je 12. na listi pokreta Evropa Sad možda ćutnjom kapariše još jedan mandat ombudsmana. 

„A kako će se sve odviti pratiću. On će kao i do sad ćutati na propuste ,,vladajuće većine” zarad mandata mada je više razobličen do te mjere da i vladajuća većina, a kamoli opozicija vidi da je to čovjek čije činjenje u interesu vladajućih, odnosno nečinjenje koje dovodi do ogromnih profesionalnih propusta, samo učestvujući u svemu zarad ličnog interesa osnažuje partitokratiju“, zaključuje Marković.

Izvor: portal Analitika

Foto: FB

NAJNOVIJE

NIKŠIĆ PROGNOZA