Marković: Možda EU i SAD konačno shvate ko upravlja Mandićem, a i Crnom Gorom

„Premijerov Dalaj Lama i militarističko orgijanje na Pešteru, kako to objasniti“, upitala je potpredsjednica Liberalne partije Jelena Marković.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Premijerov Dalaj Lama i militarističko orgijanje na Pešteru<br><br>Kako to objasniti? <br><br>Misli li Mandic sa tim tenkovima da brani fotelju predsjednika Skupštine? A Spajić ili pojma nema o politici ili se upregao sa crkvom Srbije da bude logistička podrška četničkom vojvodi Mandiću, <a href="https://t.co/VqExxeE543">pic.twitter.com/VqExxeE543</a></p>&mdash; Jelena Marković (@Jelena49425443) <a href="https://twitter.com/Jelena49425443/status/1781952483549409701?ref_src=twsrc%5Etfw">April 21, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

„Misli li Mandić sa tim tenkovima da brani fotelju predsjednika Skupštine“, upitala je Marković na Mreži X.

Prema njenim riječima, „Spajić ili pojma nema o politici ili se upregao sa crkvom Srbije da bude logistička podrška četničkom vojvodi Mandiću, ali svakako i u jednoj i u drugoj situaciji mu Mandić uzima glasove, a prije svega premijersko mjesto ako ovaj uđe u Vladu, Spajić je politički onda mrtav“.

„Inače otkud Mandić na vojnoj vježbi vojske Srbije uz Vučića? Pa to i slijepci vide pa možda i EU i SAD konačno shvate ko upravlja Mandićem, a i Crnom Gorom“, zaključuje Marković.

Foto: LP

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

NAJNOVIJE

NIKŠIĆ PROGNOZA