Kovačević: Ostajem na mjestu predsjednika Opštine Nikšić

Marko Kovačević, predsjednik Opštine Nikšić, večeras je u našoj emisiji Vox populi, komentarišući rezultate parlamentarnih izbora, posebno koalicije Za budućnost Crne Gore na čijoj je poslaničkoj listi, kazao da ostaje na mjestu prvog čovjeka Nikšića. Kovačević je na pomenutoj listi bio na četvrtom mjestu.

,,To je ono što je moj plan. Započeli smo neke projekte, ne želim da ostavim taj posao na pola. Ukoliko neka potreba bude u toku pregovora oko formiranja nove Vlade viša ili da mogu više da doprinesem onome što je interes građana i Nikšića i Crne Gore sa neke druge pozicije, naravno da ćemo to razmotriri, ali ono što su moji planovi to je vezano za Nikšić i započete projekte”, kazao je Kovačević.

Govoreći o aktivnostima lokalne uprave, najavio je da će sjutra imati sastanak u vezi sa kupovinom Malog stadiona u Nikšiću.

,,Tim pitanjem smo se bavili u prethodnom periodu. Vlasnička struktura je bila privatna, ali su bili neriješeni odnosi. Obaviješteni smo od novih vlasnika da je vlasnička struktura zaokružena, i oni su tražili da se sastanu sa nama. Taj sastanak će biti sjutra ujutru u 11h”, istakao je Kovačević.

Emisiju Vox populi pogledajte u nastavku:

Vanja Damjanović

Foto/video: RTNK

NIKŠIĆ PROGNOZA