„Kontrola ne odgovara onima koji prevarom i falsifikatima žele da dođu do pripremljenih podataka“

Andrija Mandić je 2011. godine živio u “nedemokratskom” društvu, pa mu je bilo omogućeno čak da ima i popisivače od povjerenja i da vrši kontrolu unosa podataka, saopštio je vršilac dužnosti predsjednika Demokratske partije socijalista Crne Gore DPS Danijel Živković. 

On je kazao da “danas živimo u “demokratskom” društvu u kome je kontrola nemoguća”.

“Kontrola ne odgovora samo onima koji prevarom i falsifikatima žele da dođu do podataka koji su već pripremljeni”, naveo je Živković u objavi na Twitter-u.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Andrija Mandić je 2011. godine živio u &quot;nedemokratskom&quot; društvu, pa mu je bilo omogućeno čak da ima i popisivače od povjerenja i da vrši kontrolu unosa podataka. <br>Danas živimo u &quot;demokratskom&quot; društvu u kome je kontrola nemoguća. (1/2) <a href="https://t.co/QqxTtM7lCQ">pic.twitter.com/QqxTtM7lCQ</a></p>&mdash; Danijel Živković (@danijel_cg) <a href="https://twitter.com/danijel_cg/status/1714616243892662392?ref_src=twsrc%5Etfw">October 18, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Foto: DPS

NAJNOVIJE

NIKŠIĆ PROGNOZA