Građanski pokret „Možemo“ i Građanska Crna Gora predali izbornu listu

Građanski pokret Možemo i Građanska Crna Gora danas su predali koalicionu izbornu listu: „DA. MI MOŽEMO ZA GRAĐANSKU CRNU GORU!“.

„Propustili ste sve šanse, a imali ste ih mnogo, pokazali ste da ste svi isti, da svi brinete samo o ličnim i partijskim interesima, službenim vozilima, otpremninama, putovanjima, tenderima i partijskim zapošljavanjima. Zbog toga je došlo vrijeme da građani 11.juna naprave jedini i po njih ispravan potez i glasaju našu listu. Izbor je lak ! Nema više povlačenja i pristajanja na kompromise. Mi želimo demokratsko, građansko i društvo zasnovano na evropskim vrijednostima. Vi nijeste mogli da nam ga stvorite – MI MOŽEMO!“, saopštila je nositeljka liste Dragica Perović Ivanović.

Snaga njihove građanske koalicije ogleda se, kako kaže u listi koju čini više od 60% žena spremnih da se aktivno uključe u politički život naše države i daju svoj doprinos stvaranju humanijeg i pravednijeg društva.

“Poručujem sa ovog mjesta da ćemo ujediniti sve one kojima je dosta da političari odlučuju o njihovim životima i da ćemo vratiti vlast u ruke vama – građanima. To je jedini put ka pristojnoj i evropskoj Crnoj Gori koja je naš cilj i nasušna potreba.” zaključila je Perović Ivanović. 

NIKŠIĆ PROGNOZA