„Evropski tim za Nikšić”: Neko će odgovarati zbog nerada i neznanja

Iz Kluba odbornika „Evropski tim za Nikšić“ pitaju od kada je Opštinski odbor Nove srpske demokratije (NSD) „istureno PR odjeljenje lokalne uprave i odgovaraju u ime predsjednika Opštine, koji od „razno raznih obaveza“, ne stiže da se bavi pitanjima i problemima građana“.

Iz „Evropskog tima za Nikšić“ danas su ukazali na probleme u Mjesnoj zajednici ( MZ) Dragova Luka, ali su ih demantovali iz nikšićkog odbora NSD.

„Odgovaraju oni, jer Kovačević ne vidi situaciju u mjesnim zajednicama i ne zalazi u njih, ne stiže cirkulišući od fotelje predsjednika Opštine do poslaničke klupe, a sve u automobilu vrijednom 60.000 eura, kupljenom od novca građana i građanki Nikšića.
Pa da kažemo PR službi u liku Opštinskog odbora NSD-a, u saopštenju smo ukazali na probleme, na koje upozoravaju mještani Dragove Luke, a dokaze vam nećemo mi slati nego neka vaši uhljebi u organima lokalne uprave protegnu noge, pa vide ono o čemu je pisano, o žicama dalekovoda koje prolaze kroz drvored, o otvorenim strujnim kutijama na stubovima za rasvjetu, o uništenom asfaltnom zastoru u ulicama, o psima lutalicama, o smećem zatrpanom koritu rijeke Bistrice, o mraku itd.
Mi vam dokaze nećemo slati nego će ih neko drugi uskoro zbog milionskog nezakonitog zaduženja tužiocu pokazati i neko će drugi odgovarati pred građanima Dragove Luke i drugih mjesnih zajednica zbog nerada, neznanja i sveopšteg javašluka.
Zaključno, i ova samoproklamovana PR služba zna da sat otkucava tik-tak, te da se predsjedniku Opštine u susret lokalnim izborima, fotelja ljulja. A zapravo se ne ljulja, gospodo, davno je izvrnuta!“, ističu iz
Kluba odbornika „Evropski tim za Nikšić“.

foto: Evropski tim za Nikšić

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA