DPS Nikšić: Gospodo iz NSD, oprostite, nijesmo vas prepoznali

„Jeste li vi oni, čiji su krvni srodnici, prije mjesec dana na najogavniji način vrijeđali našu poslanicu? Jeste li vi oni, čije su pristalice, prije nedjelju dana opet najgrublje, najprizemnije vrijeđali našu odbornicu i poslanicu? Jeste li vi oni koji podržavate ratnog zločinca koji izdaje cijele knjige uvreda na račun naših političarki“, navodi se u reagovanju Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Oni su upitali NSD gdje su tada bili da se bore za žene i ženska prava.

“Za razliku od vas mi nijesmo vrijeđali niti jednu ženu, to nije naš manir niti je to u skladu sa našim etičkim kodeksom! Mi nemamo ništa protiv zapošljavanja žena, majki, ali imamo ukoliko je to zapošljavanje plod zloupotrebe službenog položaja i postojanja mogućnosti koruptivnih radnji”, poručuju u reagovanju.

Zato, kako ističu, opet pitaju „kada je u Opštinu Nikšić zaposlena supruga postupajućeg tužioca u predmetu protiv Marka Kovačevića, te kada je zaposlena supruga njegovog advokata u JU Nikšićko pozorište?“

“Uzgred da podsjetimo na neka ranija pitanja:
– Ko su osobe koje su uoči dešavanja na Belvederu boravile i razrađivale taktiku u kabinetu predsjednika Opštine?
– Ko su osobe koje je policija privodila i kod kojih su nađene ogromne količine novca koji je stigao iz Beograda, uoči nikšićkih lokalnih izbora?
– Ko su lica koja su zastrašivala naše građane tih dana?
– Ko su lica koja su nasrnula na građane koji su na Trgu slobode proslavljali Dan državnosti”, dodaju.

Iz Opštinskog odbora DPS Nikšić poručuju kako samo pitaju, „a građani s nestrpljenjem očekuju odgovore.“

“A vi, vi se (raz)otkrivate”, zaključuju u saopštenju.

Foto: DPS

NIKŠIĆ PROGNOZA