DPS: Beranama neophodni vanredni izbori

Trećim neuspjelim nastavkom Desete redovne sjednice Skupštine opštine Berane, lokalna vlast je još jednom pokazala da im dobrobit građana nije prioritet, poručuju iz lokalnog DPS-a.

“Osim što odbornicima vladajuće većine nije prioritet da makar prisustvom sjednici pokažu minimum poštovanja prema građanima koji su ih birali, ni lokalni funkcioneri, predsjednik, potpredsjednici kao ni resorni sekretari nijesu našli za shodno da prisustvuju sjednici, a kamoli da uzmu učešće u njenom radu”, poručuju iz Kluba odbornika DPS-a Berane.

Kako kažu, danas je još jednom građanima Berana demonstrirana potpuna nesposobnost vršenja lokalne vlasti i neophodnost raspisivanja vanrednih lokalnih izbora.

“Nervozu u vladajućim redovima najbolje oslikava, ponašanje sekretara Skupštine opštine koji je verbalno, a potom i fizički nasrtao na odbornice i odbornike opozicije. Nakon što je na samom početku sjednice, na zahtjev Kluba odbornika DPS, jednoglasno usvojen zaključak o odborničkim pitanjima, danas je ponovo na zahtjev našeg Kluba odbornika, Skupština opštine donijela zaključak u vezi katastrofalnog stanja u Fudbalskom klubu “Berane” i potrebe preispitivanja i eventualnog raskida ugovora sa dosadašnjim sponzorima”, poručuju iz lokalnog DPS-a.

U saopštenju ističu da su svojim jasnim stavovima u vezi sa svim pitanjima o kojima raspravlja Skupština opštine, kao i angažovanjem odbornika na sjednicama i radnim tijelima, pokazali da su “dostojni ukazanog povjerenja građana Berana koje je iz dana u dan sve veće”.

Foto: DPS

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA