DNP Zeta: O nepovjerenju birača nam pričaju oni koji su izgubili pola biračkog tijela

Budžet je udvostručen, a u Zetu se ulaže i ulagaće se dok god bude koalicije Za budućnost Zete, poručili su zetskog DNP-a odgovarajući na jučerašnje saopštenje zetskog odbora Demokrata u kojem je ocijenjeno da lokalna vlast, predvođena DNP-om, „ništa nije uradila za Zetu“.

„Gotovo je bespotrebno odgovarati Demokratama Zete, partiji bez stava o bilo kojem važnom pitanju, partiji koja je navodno protiv izgradnje kolektora, a njihov partijski kolega na čelu Vodovoda je za izgradnju kolektora u Botunu. Što se tiče Deklaracije o Kosovu, njih boli to što je ta deklaracija ostavila ozbiljne posljedice po ionako uljuljani rejting njihove stranke u Zeti, a neprebolna rana je smjena Luke Krstovića sa mjesta predsjednika Skupštine, jedinog možda u svijetu predsjednika Skupštine koji je zakazao sjednicu u nedelju na izborni dan u 20 časova“, navodi se u saopštenju DNP-a.

Iz te partije su kazali da je svima jasno zašto bi Demokrate da šalju u Spuž i zašto traže kolektivne ostavke – jer se, kako navode, samo tako mogu primaći vlasti, jer je na izborima to nemoguća misija.

„O nepovjerenju birača nama pričaju oni koji su na prethodnim izborima izgubili polovinu biračkog tijela.

O budžetu i ulaganjima je suvišno govoriti, jer je budžet udvostručen, a u Zeti se ulaže i sad dok god bude koalicija Za budućnost Zete ulagaće se za dobrobit naših sugrađana.

Demokratama ostaje tanka nada da mogu možda u budućnosti popraviti utisak u Zeti, a kako su krenuli, sumnjamo u to, jer srljaju u propast pod komandom gospodina Krstovića.

Takođe, nismo mi krivi što njihov poslanik nije podržao ovu inicijativu o kojoj i oni sami pričaju i iznose vjerodostojne podatke“, zaključuje se u saopštenju.

Foto: DNP

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA