Carević: Ne dajem podršku ni jednima ni drugima, niti pravim svoju listu

Nekadašnji predsjednik Opštine Budva Marko Bato Carević kazao je da nije dao podršku niti jednoj od lista koje su proizašle iz nekadašnjeg Demokratskog fronta.

Nakon što se na društvenim mrežama pojavila fotografija na kojoj Carević sjedi sa potpredsjednicom Opštine Jasnom Dokić i još dva funkcionera političke frakcije koju predvodi Nikola Jovanović, lista “Budva naš grad” objavila je kao potvrdu da imaju podršku Carevića.

“Na osnovu svega viđenog od poslednjih izbora do danas najviše ispaštaju građani. Ovo su treći izbori za četri godine, a dobro znamo da su zakonom predviđeni izbori jednom u četri godine, što pokazuje da svi koji čine većinu, a i opozicija, ne rade previše u intresu građana, iako svi to pričaju. S obzirom da sam nekad bio u DF i predvodio sve te ljude, smatram da nipošto nisu smjeli dozvoliti da do ovoga dođe, a mogu čak i slobodno reći da me negdje i sramota, iako nisam lično učestvovao u tome.

Pošto se u medijima, a i među građanima spekuliše da ja navodno dajem podršku i jednim i drugim članovima nekadašnjeg DF-a, pa čak i da pravim svoju listu, ovim putem obavještavam građane da ne dajem podršku nikome niti da pravim svoju listu, a svakako kao građanin iskoristiću svoje biračko pravo i učiniti onako kako smatram da je ispravno”, kazao je „Vijestima“ Carević.

Foto: Vuk Lajović

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA