Borovinić-Bojović i Selaković: Bliska saradnja Crne Gore i Srbije ispuniće očekivanja građana

Predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić-Bojović srela se danas u Beogradu sa ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije Nikolom Selakovićem, saopšteno je iz PG Biro-a.

Kako su naveli, u dužem i srdačnom razgovoru sagovornici su se složili da bliskost dvije države obavezuje na uspostavljanje intenzivne i sadržajne saradnje na svim nivoima i između svih institucija, naročito onih koje u svom djelokrugu rada imaju rješavanje socijalnih pitanja koji se tiču individualnih prava i interesa građana.

„Ministar je čestitao predsjednici Skupštine na preuzimanju dužnosti i poručio da u okviru svojih nadležnosti stoji na raspolaganju za svu potrebnu podršku novom gradskom rukovodstvu Podgorice koje počinje svoj mandat“, saopštili su iz PG Biroa.

Navode da se i Borovinić Bojović zahvalila na srdačnoj dobrodošlici i izrazila uvjerenje da će buduća saradnja Podgorice i Beograda, kao i Crne Gore i Srbije biti najbliža moguća, jer je to očekivanje građana obje države.

„Sagovornici su se složili da će i saobraćajno povezivanje dvije države autoputevima i željeznicom, na čemu se radi, dodatno doprinijeti intenziviranju saradnja dvije države“, zaključuju iz PG Biro-a.

Foto: PG BIRO

NIKŠIĆ PROGNOZA