Abazović: Ne plašim se za svoj život jer se borim za ispravnu stvar

Nikad nisam bez plana i moji planovi su dugoročni. Planovi su pozitivni i za mene lično ali, što je još važnije, i za Crnu Goru, kazao je predsjednik GP URA Dritan Abazović gostujući u emisiji „Iz drugog ugla“ Gradske RTV.

Abazović je istakao da je vrlo optimističan kada je riječ o budućnosti Crne Gore.

„Uvjeren sam da ćemo biti jedna lijepa priča kroz određeni vremenski period. To sigurno nije sjutra, nije za godinu, dvije,, ali kroz deceniju kada savladamo unutrašnje neprijatelje u našem društvu uvjeren sam da ćemo biti uspješna priča“, kazao je Abazović.

U svom privatnom životu je najponosniji na majku koja, kako je kazao, u početku nije bila srećna što je politika postala njegov profesionalni izbor.

„Mislim da je sada i ona čvršća nego što je bila prije tri, četiri godine kada je bilo molbi da odustanem od politike. Sada i ona ima komentare koji su rivalski nastrojeni u odnosu na neku nepravdu“, kazao je Abazović.

Upitan da li se zbog činjenice da je u javnosti prepoznat kao beskompromisan borac protiv organizovanog kriminala i korupcije plaši za sopstveni život Abazović kaže da mu je od toga važnije uvjerenje da se bori za ispravnu stvar.

„Imam obezbjeđenje ali nemam bezbjednosnu kulturu. To je bio problem sa svim ljudima koji su radili sa mnom. Ne želim sebe da ograničavam jer imam ubjeđenje da nikome ništa nisam dužan i da se borim za nešto što je ispravno. Ne plašim se ali nisam neko ko ne shvata ozbiljno prirodu posla kojim se bavim. Poremetio sam velike poslove ljudima koji su radili protiv zakona“, kazao je Abazović.

Foto: Gradski.me

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA