Živković: Oživjećemo ekonomiju sjevera Crne Gore i otvoriti nova radna mjesta

Kreiraćemo kvalitetne kreditne linije za naše vrijedne domaćine, za naše vrijedne privrednike sa sjevera Crne Gore i nema nikakve dileme da ćemo oživjeti ekonomiju i otvoriti nova radna mjesta”, saopštio je v.d. predsjednika DPS-a i nosilac liste „Zajedno! Za budućnost koja ti pripada“ Danijel Živković.

On je ukazao na samo na neke od stvari koje će kao dio vlasti koalicija DPS – SD – LP – DUA uraditi u narednom vremenskom periodu. 

Kako su saopštili iz Demokratske partije socijalista, u sklopu predizborne kampanje predstavnici liste „Zajedno!“ posjetili su Bijelo Polje, i tom prilikom obišli dva tamošnja veoma važna privredna subjekta “Mesopromet” i mljekaru “Milka”.

“Imao sam prilike da se danas uvjerim kako pravi domaćini i vrijedni ljudi sjevera Crne Gore, Bjelopoljci, rade na razvoju Crne Gore i rade na otvaranju novih radnih mjesta. Zaista bila je prava privilegija vidjeti kako napreduje naša privreda”, rekao je Živković iz kruga mljekare “Milka”, najstarije mljekare u Crnoj Gori koja upošljava 20 zaposlenih i ima preko 300 kooperanata sa sjevera Crne Gore.

Živković je saopštio da je program koalicije „Zajedno!“, pod nazivom „Crna Gora u pokretu“ usmjeren na ekonomski razvoj i otvaranje novih radnih mjesta.

“Zbog toga pozivam sve građanke i građane Bijelog Polja, građanke i građane Crne Gore, da većinski daju svoju podršku koaliciji “Zajedno!” koja se nalazi pod rednim brojem 10”, zaključio je on.

Izvor: Dnevno

Foto: DPS

NIKŠIĆ PROGNOZA