Ramčilović: SNP vodi računa jednako o svakom građaninu

Neprolazne vrijednosti i bogatstvo Crne Gore su raznolikost, multietničnost i multikulturalnost, koje je Socijalistička narodna partija uvijek poštovala i njegovala, kao istinske i prave vrijednosti naše bogate kulture, poručila je kandidatkinja za poslanicu sa liste SNP-Demos “Za tebe” Elma Ramčilović.

“Petnjica, kao jedna od mlađih opština u Crnoj Gori u kojoj, zbog vođenja loše politike prethodnika, postoji mnogo nedostataka koje treba poboljšati, a za koje će se Socijalistička narodna partija, koja je već sada prepoznata kao partija koja odlučno ispravlja nedostatke i diskriminacije prethodnih Vlada učinjenih ne samo prema građanima Petnjice, već prema cijeloj Crnoj Gori, zalagati da ukloni i unaprijedi razvoj ovog malog grada na sjeveru naše zemlje”, navela je Ramčilović.

Jedan od glavnih nedostataka u Ptenjici, kako kaže, Ramčilović jeste putna infrastruktrura koja je neophodna za dalji razvoj.

“Socijalistička narodna partija nastojaće da poboljša mrežu puteva koja se prostire od centra Petnjice prema ruralnim područjima koja su udaljena po nekoliko desetina kilometara, u smislu asfaltiranja, saniranja udarnih rupa…”, poručila je Ramčilović.

Kako navodi mjere koje će Socijalistička narodna partija sprovesti u smislu razvoja ovog dijela Crne Gore, jesu podržavanje raznolikosti turističkih ponuda, unapređenja ekonomije kroz poljoprivredne povoljnosti koje smo ponudili našim građanima kao dio 43. Vlade.

“Raznolikost u ekonomiji uključuje aktivnosti za pokretanje i razvoj seoskog i eko-turizma i povezanih poslova, oživljavanje i komercijalizaciju lokalnih zanata i pružanje novih usluga na osnovu postojećih.
Socijalistička narodna partija zalagaće se i da pored osnovnog obrazovanja dodatno dođe do uvođenja dopunske nastave u smislu informacionih tehnlogija, stranih jezika kao i drugih fizičkih aktivnosti po interesovanju učenika, koja će djeci iz Petnjice pružiti adekvatno obrazovanje, koristan i efektivan boravak u obrazovnoj ustanovi”, ističe Ramčilović.

Kao dio 43. Vlade, kako kaže Ramčilović, SNP je pokazao vodi računa jednako, bez diskriminacije, o svakom građaninu naše zemlje.

“Zbog toga, dragi moji sugrađani i građani Crne Gore, izađite na izbore 11. juna, i glasajte za one koji su za samo godinu dana učinili da se osjećamo dostojanstveno i jednako, za one koji su radili isključivo u interesu svih nas. Glasajmo za stabilnost, za razvoj, za brži napredak. Glasajmo za broj 4 – SNP – Demos “Za tebe”, zaključila Ramčilović.

Foto: SNP-Demos “Za tebe”

NIKŠIĆ PROGNOZA