Dajković: Formirali smo ‘‘Narodnu koaliciju‘‘ jer su građani zahtijevali slogu i jedinstvo

Imajući u vidu živimo u vremenu velikih političkih previranja, nesloge, pa i raskola, smatram da je formiranje “Narodne koalicije“ svijetla tačka u moru sumornih političkih vijesti, kazao je predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković.

Kako navodi, ujedinjenje nekoliko naizgled različitih, a opet ideološki sličnih političkih subjekata, najljepša je poruka dosadašnjeg dijela predizborne trke.

– Osluškujući puls građana koji su umorni od političkih prepucavanja, svađanja, pa i rasipanja energije, brzo smo napravili dogovor i uokvirili koaliciju koja će, bez dileme, biti najljepše iznenađenje na narednim izborima – kazao je Dajković.

Stabilnost koju daje Demohrišćanski pokret, iskustvo kojim obiluje DSS, znanje koje crpimo iz Stanićevog Pokreta za Pljevlja, ali i eksplozivna energija, mladost i kreativnost koju nude Prava i Slobodna Crna Gora dobitna su kombinacija koja je pretočena u “Narodnu koaliciju“, dodao je.

Kampanja “Narodne koalicije“ će biti osvježenje i u formi, ali u suštini. Dajemo riječ: Narod će opet pobijediti, poručio je Dajković.

Foto: Slobodna Crna Gora

NIKŠIĆ PROGNOZA