Nikšić -Evropska prestonica kulture: U petak info dan povodom poziva za prijavu projektnih ideja

U prostorijama Inovaciono-preduzetničkog centra (IPC) „Tehnopolis“ u petak, 12. aprila, sa početkom u 9,30 h, biće održan info dan., a povodom poziva za prijavu projektnih ideja u okviru kandidature grada Nikšića za titulu Evropska prestonica kulture 2030.

„Na Info danu će biti riječi o tematskim pravcima i opštim principima i pravilima koja važe za dostavljanje projektnih ideja, kao i o svim  drugim detaljima od važnosti za ovu temu“, navode iz Inicijative Nikšić Evropska prestonica kulture 2030. 

Naglašavju da je neophodno za info dan potvrditi prisustvo najkasnije do srijede, 10. aprila 2024.na mejl: niksic2030.ecoc@gmail.com.

„Poziv za projektne ideje namjenjen svim zainteresovanim pojedincima, neformalnim grupama, organizacijama i institucijama traje do 25. aprila 2024. godine, a tekst poziva sa svim informacijama i formularom za prijavljivanje nalazi se na linku:
https://drive.google.com/drive/mobile/folders/1_RCl9NE-KcmuJxo8-65tlW9I0p5CUafH?usp=sharing&fbclid=PAAaaKCWnOIhRFF8gzooJBTKKrBgVIvhmULP1RNLJFlDKkswCncWSDB9_MAFw, podsjetili su u saopštenju.

foto:Milan Šapurić

NIKŠIĆ PROGNOZA