Nikšić -Evropska prestonica kulture 2030.: Otvoren poziv za prijavu projektnih ideja

U okviru priprema za kandidaturu Nikšića za titulu Evropske prestonice kulture u 2030. godini,  za sve zainteresovane pojedince, neformalne grupe, organizacije i institucije koje djeluju u oblasti kulture u Crnoj Gori otvoren je poziv za prijavu  projektnih ideja.

“Cilj ovog poziva je stimulisanje zajednice za aktivno uključivanje u proces formulisanja programa kandidature. Realizacija projektnih ideja treba da bude planirana za 2030. godinu, uz predviđene pripremne aktivnosti i naknadne aktivnosti koje garantuju održivost projekta. Projekti treba da budu u skladu sa opštim principima i tematskim pravcima, koji su definisani ovim pozivom”, navedeno je u saopštenju.

Više detalja o pozivu pogledajte u dokumentu koji slijedi:

Svi detalji poziva i formular za prijavu projektnih ideja nalaze se na link-u poziva.

U nastavku je formular:

Projektne ideje potrebno je dostaviti na predviđenom formularu najkasnije do 25. aprila 2024. godine na e-mail adresu: niksic2030.ecoc@gmail.com.

“Takođe, kancelarija inicijative Nikšić – Evropska prestonica kulture 2030 (grad kandidat) uskoro će objaviti informacije o predstojećem info danu posvećenom prijavama projektnih ideja”.

foto:RTNK

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA