Koprivica održao koncert u Domu starih Pljevlja

Na poziv Uprave Doma starih „Pljevlja“ Dragan Koprivica je juče održao popodnevni koncert za štićenike ove Javne ustanove za smještaj odraslih i starih lica. Na početku programa čitao je svoje humorističke aforizme, koji su izazvali puno smijeha među korisnicima i osobljem u znak najave da će program proteći u dobroj atmosferi. Potom je uz harmoniku sa prisutnima otpjevao poznatu narodnu „Oj moja ružo rumena“ i pričao anegdote iz srednje škole i studentskih dana kada je svirao u kafanama i na svadbama. Zatim je pjevao stare i nove hitove zabavne i narodne muzike uz odličan prijem prisutnih. Na kraju programa raspoloženi korisnici su uz zvuke harmonike pokazali da i dalje dobro igraju narodna kola.

Bojana Krvavac, v.d. Izvršnog direktora, naglasila je da su na poziv Doma starih „Pljevlja“ koncertu prisustvovali i dvadeset korisnika dnevnih boravaka iz Pljevalja, Mojkovca i Kolašina i četrdeset pet korisnika pljevaljskog Doma starih, koji su bili u mogućnosti da prisustvuju zabavnom programu.

Pritom se zahvalila Koprivici „na humanitarnom koncertu u divnoj atmosferi, koja je uljepšala boravak naših korisnika u Domu starih. Svi smo uživali u stvaranju lijepih uspomena uz muziku i aforizme, i radujemo se ponovnom susretu.“

JU Dom starih „Pljevlja“ ima kapacitet od oko 70 mjesta u luksuzno opremljenom enterijeru, uz sav potrebni komfor, a posjeduje i prateće sadržaje, fitnes centar, dnevne boravke, trpezarije i sale za druženje gdje korisnici aktivno provode vrijeme.

Nakon Doma starih u Pljevljima, Koprivica će, u duhu novogodišnje turneje, održati i humanitarne koncerte 18. decembra u Domu starih u Risnu i 22. decembra u JU Resursni centar za djecu i mlade „Podgorica“ i JU Resursni centar „1. jun“.

Foto: Dragan Koprivica

NIKŠIĆ PROGNOZA