Dragan Koprivica održao humanitarni koncert u Domu starih Podgorica

Sinoć je u Domu starih “Podgorica” održano veoma uspješno Veče narodne muzike, poezije i aforizama Dragana Koprivice sa gostima programa, koji su se predstavili korisnicima ove Javne ustanove uz odlične reakcije korisnika i osoblja Doma

 Humanitarno Veče otvorila je direktorica Doma Jelena Šofranac i naglasila da se kulturni programi u ovoj Javnoj ustanovi održavaju redovno, i zatim pozdravila učesnike programa i svima poželjela lijepo kulturno druženje.

Na početku programa Vera Krgović je pokazala svoje slike prisutnima, a nakon nje nastupila Gordana Sarić, pjesnikinja iz Nikšića, stihove su govorili pjesnici Darko Bulić i Radislav Gardašević, a završnicu u prvom dijelu programa obogatila aforističarka i pjesnikinja Radojka Draganić iz Nikšića.

U drugom dijelu Koprivica je govorio svoje humorističke aforizme, a zatim pjevao pjesme Zorana Kalezića, Đorđa Marjanovića, Halida Bešlića, Enesa Begovića i pjesmu “Ponoć” iz filma “Toma”.Koprivica i gosti programa održali su jednosatno Veče, i na kraju bili srdačno pozdravljeni.

Direktorica Doma Jelena Šofranac, nakon održanog programa, izrazila je zadovoljstvo ukupnom atmosferom, i istakla da je: “humanitarnom koncertu prisustvovalo oko šezdeset korisnika. Jednočasovno druženje obilježile su pjesme, stihovi, slike, kao i aforizmi, koji su izazvali puno smijeha. Dom starih se zahvaljuje gostima ove humanitarne večeri na izdvojenom vremenu, koje su posvetili starijima uz bogat kulturni program.”

foto:Dragan Koprivica

NIKŠIĆ PROGNOZA