Promo cijene avio-karata za rane rezervacije

Air Montenegro putnicima nudi povoljnije cijene karata za rane rezervacije do popularnih destinacija, za period putovanja od 1. aprila do 26. oktobra 2024. godine. Kupovinom karata od 9. januara do 9. februara putnici ostvaruju benefite poput povoljnije cijene karata i veće dostupnosti željenih datuma putovanja.

„Ohrabrujemo putnike da na vrijeme planiraju svoja putovanja sa Air Montenegrom tokom proljeća i ljeta 2024. godine i povratnu kartu do Pariza kupe već od 159 eura, a do Minhena po cijeni od 149 eura. Povratna karta do Bakua je dostupna već od 199 eura, a do Rima od 109 eura. Povoljne cijene za rane rezervacije važe i za sve ostale destinacije Air Montenegra“, navode iz kompanije.

Nacionalni avio prevoznik će tokom ljeta 2024. godine letjeti ka 17 destinacija: Baku, Beograd, Bratislava, Brno, Cirih, Frankfurt, Istanbul, Izmir, Kopenhagen, Lion, Ljubljana, Minhen, Nant, Ostrava, Pariz, Prag i Rim.

U cijenu karte su, ističu, uključene sve takse, ručni prtljag od 8 kilograma i predati prtljag do 23 kilograma.

Napominju i da promotivne cijene ne važe za period putovanja od 26. aprila do 7. maja i od 10. do 15. jula 2024. godine. Broj karata po promotivnim cijenama je ograničen.

Foto: Air Montenegro

NIKŠIĆ PROGNOZA