PKCG organizuje besplatne obuke za energetske skaute

Projektom Young Energy Europe 3.0, Njemačko-srpska privredna komora u saradnji sa Privrednom komorom Crne Gore pokreće ciklus besplatnih obuka za energetske skaute za Crnu Goru. Obuka će omogućiti profesionalcima da prepoznaju i iskoriste potencijale za uštedu energije kao i da optimizuju resurse u svojim kompanijama, saopšteno je iz PKCG-a.

Kako je saopšteno, sva zainteresovana preduzeća, više informacija o samom projektu, načinu prijave i učešću u obukama, mogu dobiti na prezentaciji projekta, koji će se u prostorijama Privredne komore Crne Gore održati u ponedjeljak, 16. septembra u 09:30 časova – prijava učešće putem PRIJAVA (google.com) najkasnije do petka, 13. septembra.

“Kroz učešće na obukama, polaznici će imati priliku da saznaju više o temama: zaštita klime, energetska efikasnost, obnovljivi izvori energije, efikasnost resursa/reciklaža i e-mobilnost i steknu znanje koje ćete kasnije biti u prilici da primijenite u svojim kompanijama. Svi energetski skauti dobijaju sertifikat o učešću od strane Njemačko-srpske privredne komore”, navode iz Privredne komore.

Projekat finansira Evropska klimatska inicijativa (EUKI) Saveznog ministarstva za privredu i zaštitu klime SR Njemačke (BMWK) i sprovodi se u saradnji sa njemačkim spoljnotrgovniskim komorama u partnerskim zemljama, a u Crnoj Gori uz podršku Privredne komore.

Foto: PKCG

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA