Popović: Uskrs da bude podsjetnik da nikada ne smijemo izgubiti vjeru u bolje sjutra

Potpredsjednica Skupštine Crne Gore Zdenka Popović čestitala je nadbiskupu Barskom monsinjoru Roku Ðonlešaju, kao i svim vjernicima rimokatoličke vjeroispovijesti Uskrs, saopšteno je iz Skupštine.

„U ime Skupštine Crne Gore i svoje lično ime, nadbiskupu Barskom monsinjoru Roku Ðonlešaju, kao i svim vjernicima rimokatoličke vjeroispovijesti najsrdačnije čestitam Uskrs. Uskrs je vrijeme da se duboko zagledamo u naše srce i dušu te da obnovimo svoju vjeru i nadu u svjetlost koju nosi Hristovo uskrsnuće. Uskrs je prilika da se prisjetimo vrijednosti ljubavi, solidarnosti i zajedništva koje karakterišu crnogorsko građansko društvo“, navodi se u čestitki.

„U ovom vremenu izazova i promjena, neka nam Uskrs bude podsjetnik da nikada ne smijemo izgubiti vjeru u bolje sjutra. Neka nam vjera u Boga i međusobna podrška budu temelji na kojima gradimo našu budućnost, obogaćenu razumijevanjem i poštovanjem prema svakom čovjeku. Neka Uskrs donese obilje mira, radosti i blagoslova u vaše domove. Želim vam da ga provedete u društvu voljenih osoba, okruženi ljubavlju i toplinom“, zaključuje se.

Foto: Skupština

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA