Dukaj: Uskrs – trijumf pobjede života nad smrću

Ministar javne uprave, Maraš Dukaj, čestitao je Uskrs nadbiskupu barskom i apostolskom upravitelju Kotorske biskupije monsinjoru Roku Đonlešaju, sveštenstvu, svim pripadnicima katoličke vjeroispovijesti kao i onima koji po gregorijanskom kalendaru slave najveći hrišćanski praznik, saopšteno je iz Ministarstva.

“U ime Ministarstva javne uprave kao i u svoje lično ime, koristim priliku da svima vama čestitam Uskrs, uz najsrdačnije i najljepše želje. Ovaj veliki praznik nas uči, da ljubav i nada imaju energiju koju ne može zaustaviti nijedna sila koja potiče od drugih motiva.  

Neka nam Uskrs, trijumf pobjede života nad smrcu, osnaži svijest i podstakne našu akciju da činimo dobra djela, da štitimo jedni druge i da unapređujemo zajednicu, radi našeg dobra i dobra onih koji poslije nas dolaze. Nada i dobrota su simbol Uskrsa i svjetlost dobrote među ljudima. Neka takve budu i naše veze.

U tom duhu želim Vam srećan ovaj veliki praznik, da ga provedete u zdravlju, a da zadovoljstvo svih nas bude zajedničko ostvarenje punog prosperiteta”, poručio je ministar Dukaj.

Foto: MJU

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA