Abazović obilazi devastirani šumski prostor

Predsjednik Vlade Dritan Abazović danas će sa članovima Nacionalnog savjeta za borbu protiv korupcije obići devastirani šumski prostor u Jelovici u Beranama.

„Naime, nakon 3. sjednice Nacionalnog savjeta za borbu protiv korupcije, na kojoj je u fokus stavljen problem nelegalne eksploatacije šuma, obavljene su brojne kontrole od strane mješovitih komisija a čije će rezultate sumirati danas u izjavi za medije nakon obilaska planine Jelovice“, navodi se u saopštenju.

U posjeti devastiranom šumskom prostoru, uz premijera Abazovića, otići će i ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić, ministar zdravlja Dragoslav Šćekić, ministarka ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ana Novaković Đurović, ministar bez portfelja Zoran Miljanić, direktor Uprave policije Nikola Terzić, specijalni državni tužilac Vukas Radonjić, sekretar u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Stevan Gajević, direktorica Uprave za inspekcijske poslove Ana Vujošević, direktor Uprave prihoda i carina Vladimir Bulajić, načelnik Direkcije za šumarstvo u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i poljoprivrede Ranko Kankaraš, građanski aktivista Vuk Vujisić.

Foto: Vlada Crne Gore

NIKŠIĆ PROGNOZA